Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
6. 4. 2018 | 2 minuty čtení

Výstava Poznej světové dědictví UNESCO se vrací do Prahy a zahajuje tak již 16. ročník. Kulturní poklady Slovenska, Švýcarska, rakouského Salcburku, Číny, Tibetu, Nepálu, Indie a Srí Lanky si budete moci prohlédnout až do 25. dubna.

Poznej světové dědictví UNESCO v Praze

4. dubna se výstava fotografií jedinečných světových památek a přírodních celků chráněných UNESCO vrátila do Prahy a zahájila tak již 16. ročník. Fotografie pocházející z autorského projektu RNDr. Mileny Blažkové můžete navštívit až do 25. dubna. V Galerii Slovenského institutu na Náměstí Republiky se můžete těšit na slovenské památky, v hlavní budově Městské knihovny na Mariánském náměstí na památky Švýcarska, rakouského Salcburku a vybrané památky Číny, Tibetu, Nepálu, Indie a Srí Lanky.

Vstup je volný a návštěvníkům jsou volně k dispozici také informační brožury, mapy a časopisy o místech, které mohou obdivovat na fotografiích. V Městské knihovně můžete výstavu navštívit v pondělí od 13 do 20 hodin, od úterý do pátku od 9 do 20 hodin a v sobotu od 13 do 18 hodin. Ve Slovenském institutu pak od pondělí do pátku od 12 do 18 hodin.

Fotografie pro výstavu zhotovilo Centrum FotoŠkoda a záštitu nad výstavou převzala Česká komise pro UNESCO.

Vyvolání Planfilmů

film o velikosti 4“ × 5“, 5“ × 7“ či 8“ × 10“ i větší, vyvolání barevných plan-filmů procesem C-41, vyvolání černobílých a diapozitivních plan-filmů procesem E-6

160,-
Foto na kapa desce bez laminace

originální fotoobraz na zavěšení doma či pro vystavení, kapa deska je trvanlivá a odolná, tiskneme až do velikosti 30 x 90 cm

141,-
FUJIFILM Instax MINI 99

Tiskne fotografie o rozměru 5,08 × 7,62 cm, 5 režimů s automatickou expozicí, 6 barevných efektů

4 999,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...