Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinkyLeica

S popruhy Cooph bude Leica ještě stylovější!

S popruhy Cooph bude Leica ještě stylovější!
15. 8. 2018 | 3 minuty čtení

Chcete nosit svoji Leicu stylově? Potom vám nesmí uniknout nové měkoučké, ručně šité popruhy Cooph s detaily z italské kůže, které můžete pořídit nejenom ve dvou délkách, ale také v rozličných barevných kombinacích! Bez něj bude vaše potěšení z focení s Leicou jenom poloviční. :)

Cooph Camera Strap

Libo-li 100, či 125 cm? Obě tyto varianty máme, pokud jste tedy vyššího vzrůstu, nemusíte se bát, že byste Leicu neměli po ruce, i když si ji na popruhu zavěsíte přes rameno.

Jsou měkoučké, lehoučké, ručně pletené v Maďarsku, mají na sobě aplikace z italské kůže a jsou designované na to, že je nenecháte doma ležet ve skříni (i když výstavku by si rozhodně zasloužily). Proto jsou odolné nejen fyzicky, ale také vůči špíně, vlhkosti a vůbec rozmarům počasí, které vás může s vaší Leicou na cestách zastihnout.

Ale funkčnost není to jediné, co vám můžou nabídnout. Ode dneška můžete vyrážet do terénu skutečně stylově! Zářivé či tlumené barvy, raději do modra, růžova či žluta, mezi nimi si opravdu vyberete, na to vemte jed! :)

chci camera strap pro svou leicu

Cooph Rope Strap

A pak že horolezecké lano nemůže být elegantní! Cooph vám přináší důkaz místo slibů, že i s ním se dá nadělat spousta parády. Modrá, černá nebo červená, to jsou barvy, které u tohoto popruhu vládnou letos v létě a musíme říct, že jim to i díky detailům z italské kůže skutečně sluší.

To ale rozhodně není to jediné, čím se může pochlubit. Díky tomu, že jsou ručně ušité z horolezeckého lana, jsou jako stvořené pro skutečnou velkou zátěž a můžete si být naprosto jistí, že s ním bude váš přístroj v naprostém bezpečí. A protože vznikly ve spolupráci společností firem Cooph a Leica, můžete vsadit krk na to, že všechno bude fungovat přesně tak, jak má.

A nemusíte se bát - i tyto popruhy máme ve dvou délkách, konkrétně 100 a 126 cm. Tak co, který bude ten váš?

chci rope strap pro svou leicu

LACIE RUGGED SSD 2TB USB-C - orange

celková kapacita úložiště: 2 TB PCIe M.2 SSD, max. rychlost čtení a zápisu: 950 MB/s, odolnost: drcení, náraz, vlhkost (IP67)

8 990,-
Ruční černobílé zvětšeniny

zvětšujeme do formátů 18 × 24 cm, 24 × 30 cm, 30 × 40 cm, 50 × 60 cm, používáme kvalitní fotopapíry Ilford několika typů, pečlivé ruční zpracování

160,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Další Leica

Honza Mihaliček: když je fotka blbá, bude blbá i za padesát let. Síla dokumentu je jinde

Honza Mihaliček: když je fotka blbá, bude blbá i za...

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...