Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Fototipy

Na svatbu jedině s Instaxem!

Na svatbu jedině s Instaxem!
29. 8. 2018 | 4 minuty čtení

Čtverce se vrací! A to nejen ty digitální na Instagramu, ale také ty instantní, které získáte z přístrojů zvaných Instax Square. A přestože se hlavní svatební sezóna chýlí ke konci, na podzimní párty a barevným listím pokryté svatby je to rozhodně to pravé ořechové. S nimi totiž dodáte jakékoli akci úplně jiný level zábavy a novomanželé i svatebčané si odnesou originální památku.

Instax Square 6 - stylový kamarád s výtvarným nadáním

Pravděpodobně žádný z vašich kamarádů neumí tak rychle vytvořit obrazovou vzpomínku jako nový Instax Square 6. Za 90 sekund vidíte, co jste vyfotili a autentičnost okamžiku podtrhává fakt, že s fotkou už v postprocesu nic neuděláte. Žádné instagramové filtry, žádné digitální úpravy, čistě analogová fotka.

Spolu s touhle hračkou ale dostanete taky oranžový, fialový a zelený filtr na blesk, takže se nemusíte bát, že by vás focení jen tak omrzelo. Ukrývá v sobě selfie i landscape mode a umí udělat i dvojitou expozici. Automat umí změřit světlo, takže i s bleskem vypadají fotky přirozeně, můžete si ho ale vypnout a navždy si vychutnávat atmosféru, kterou vykreslí sluneční paprsky.

Abyste měli jasno, co všechno tahle mašinka umí a schovává ve svém nenápadném těle, tady máte příklady:

  • automatická úprava expozice
  • auto, selfie, landscape, macro, double exposure mode
  • samospoušť
  • možnost připevnit ho na stativ
  • obrácený Galileův hledáček
  • LED displej

Zkrátka a dobře, je to kámoš k nezaplacení, a pokud máte rádi čtverce a analog... Tak šupky do eshopu! A pokud by se vám zamlouvala jiná barva, vězte, že máme ještě zlatou a grafitově šedou. Která bude vaše srdcovka?

chci Instax square 6

Analog hýřící barvami

Asi se shodneme na tom, že stejně jako digitál neukládá fotky bez paměťové karty, analog vám nevytvoří vzpomínku bez filmové náplně. Pro Instax Square tu jsou barevné filmy, u nichž se můžete nechat unést kreativitou s barevnými filtry. Základem je čistá bílá, nebojte se ale ani temné elegantní černé, která snímek orámuje a pozvedne ho ještě o kus výš.

chci film s bílým lemem     jdu do černé

Všechny snímky pohromadě

Znáte to, tu jednu fotku odložíte, druhou pošlete dál, protože se výjimečně povedla, třetí ukážete sousedovi na druhé straně, který ji nutně potřebuje ukázat kamarádovi přes stůl. Fotky se ztratí a už je nikdy nedáte pořádně dohromady. Tomu se dá zabránit jednoduchým způsobem - dejte si je do krabičky nebo elegantního alba a zajistíte bezpečí svým snímkům a komfort při prohlížení všem ostatním. Win-win, no ne?

chci mít fotky přehledně v albu     chci je uložit do odolné krabičky

Pokud chystáte kamarádům na párty nebo svatbu instantní překvápko, můžete jim ho předat se vším všudy - i se stojánkem, aby se na tu nejpovedenější fotku mohli dívat každý den.

chci uložit fotku do stojánku

 

Last but not least...

S Instaxem si jistě nějakou dobu vyhrajete, o co ale bude focení zábavnější, když si k tomu přiberete různé propriety? Libo-li učitelské brýle nebo huňatý knírek? Na jaké použití přijdete, to už necháme čistě na vás. :)

chci to na párty rozbalit ještě víc

TTARTISAN adaptér objektivu Leica M na tělo Fujifilm GFX

Kovová redukce, Pro objektiv Leica M, Pro těla fotoaparátů s bajonetem Fujifilm GFX

1 590,-
WANDRD ROGUE Sling 3L Black

Materiály odolné proti povětrnostním vlivům, Přední úložná kapsa s klipem na klíče, Spodní popruhy pro láhev s vodou/stativ

3 390,-

Související články

Fotoškola - street fotografie II.

Fotoškola - street fotografie II.

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael Molterem

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael...

Fotoškola - street fotografie

Fotoškola - street fotografie

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...