Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
15. 3. 2019 | 2 minuty čtení

Bytelná, univerzální, výkonná. Powerbanka Goal Zero Sherpa 100AC. Ať už jedete fotit do odlehlé pouště, nebo cestujete na služební cestu, s její pomocí dobijete jakékoli zařízení, na jaké si vzpomenete. Zapomeňte na sadu náhradních baterií a starosti s hledáním zásuvky, je tady Sherpa 100AC.

Goal Zero Sherpa 100AC - zaručená energie na cestách

Je bytelná, je elegantní, má velkou výdrž. Dámy a pánové, představujeme vám powerbanku Goal Zero Sherpa 100AC. Je dokonalým společníkem na cesty, protože vám dodá energii kamkoliv, kde je to potřeba, a klidně více zařízením naráz - ať už ji potřebujete dodat přes USB, klasickou zásuvku nebo bezdrátově.

kapacitu 25 600 mAh, a když ji vyčerpáte, snadno ji dobijete přes USB, autoadaptér nebo v opravdu odlehlých oblastech přes solární panel.

Na displeji vám ukáže nejenom stav baterie, ale taky, jak to vypadá s porty, kde se dobíjí vaše zařízení, nebo kolik času zbývá, než bude potřeba dobít ji.

Vejde se kamkoliv i při cestování nalehko a můžete si ji s sebou vzít i do příručního zavazadla v letadle, takže vám nedojde šťáva třeba v počítači ani při dlouhých letech. Už si nemusíte na dlouhé cesty brát spoustu baterek do foťáku, všechny si můžete postupně dobíjet pomocí této powerbanky - a spolu s nimi i telefon, počítač a cokoliv, na co pomyslíte.

Goal Zero Sherpa 100AC

chci mít sherpu 100ac

Fotopřání 10 × 21

jednoduché objednání online, možnost doplnění fotografie či grafiky texty, pozadími, rámečky a cliparty, výběr lesklého nebo matného povrchu

25,-
WANDRD PRVKE 21L Blue Photo Bundel V3

přístup možný i z boku, moderní rolovací design, boční výsuvná přihrádka na láhev či stativ

7 390,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...