Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinkyFototipy

F-STOP: Legendární fotografické batohy

F-STOP: Legendární fotografické batohy
17. 12. 2019 | 5 minut čtení

Hledáte batoh, který zvládne vše? Který má modulární řešení vnitřního prostoru, dostatek možností na doplnění příslušenství a pořádný zádový systém, díky kterému vás po hodině nošení nebudou bolet záda? Podívejte se s námi na f-stop batohy a dejte vašemu fotoaparátu, co si zaslouží.

Léty prověřená spolehlivost

Batohy a brašny f-stop jsou zavedeným produktem na trhu. Jejich pověstná výdrž je předchází a to především díky kvalitnímu dílenskému zpracování a použitých materiálech. Například velmi známá Tilopa je konstruována z ripstop nylonu s potahem polyuretanového Advanta filmu pro ještě větší výdrž při častém pokládání na zem. Její anatomicky tvarovaná záda umožní kvalitní odvětrání při zátěži, váhá samotného batohu je daleko nižší než u konkurence a univezální velikost skvěle poslouží na jeden, či více dnů. Co ale batohy f-stop odlišuje od konkurence? Jak již bylo řečeno výše, f-stop se točí kolem konfigurovatelného systému, který je založen na 3 krocích. Vyber batoh, přidej ICU vnitřní vložku a připni příslušenství. 

Batohy pro náročné cesty za fotkou

Právě díky této řadě se dostal f-stop na vrchol. Tyto batohy využívají ti nejnáročnější profesionálové. Nebojte se vyrazit za dalším dobrodružstvím.

  1. SHINN - Největší z nabízených odolných batohů, který pojme až 80L objemu a skvěle se hodí pro náročné horské treky se spoustou vybavení. Skvěle si rozumí se Cine - Master vložkou.
  2. TILOPA - Nejoblíbenější ze všech f-stop batohů vůbec. Pojme až 50L vybavení. Pokud máte hodně vybavení, přidejte Large - Slope ICU, ale nejčastěji pro něj fotografové volí střední Medium - Shallow (mělkou) vložku a další příslušenství. 
  3. AJNA - Nahradil v této řadě batoh Loka. Pojme 40L vybavení. Ajnu volí zákazníci, kteří často cestují pouze s jedním zavazadlem, protože splňuje carry on standardy. Ideálně ji párujte se střední vložkou Slope. 
  4. SUKHA - Se hodí na vícedenní tůry za fotkou. Pojme 70L vybavení a nejlepší jednotkou pro ni bude PRO ICU Large. Chcete přidat vodu? Žádný problém, je kompatibilní s klasickými hydratačními vaky.
  5. LOTUS - Nejmenší z horských batohů pojme až 32L vybavení. Lotus vklidu bere jak vyšší, tak nižší střední jednotku pro celodenní focení na lokaci. 

Ultralehké cestovní batohy

Řada UL je navržená pro dobrodruhy, kteří chtějí cestovat rychle a lehce. Od horských hřebenů po dobrodružné cestování a každodenní focení. Je stejně funkční, jako horská série , ale v ultralehké formě.

  1. LOKA UL - 37L objemu pro kreativce, který se chce v terénu pohybovat rychle a ladně a vyžaduje lehký batoh. Skvěle se hodí horolezce. Dobře mu sedí střední shallow ICU
  2. KASHMIR UL - Aktivní žena, která je neustále v pohybu. Výrobce myslí na všechny a vyšel proto s batohem, který upředňostňuje nežné pohlaví. Pojme 30L vybavní a nebojí se žádných outdoor aktivit. To vše ve skvěle řešeném lehkém batohu. 
  3. GURU UL - 25L objemu pro aktivní fotografy, kteří koukají na váhu techniky a vybavení. Skvěle se hodí pro jednodenní výšlapy do hor. Ani nepoznáte, že ho máte na zádech. Je kompatibilní se střední i malou vložkou. 

Batohy pro moderní kreativce

Desetiletí vývoje a moderní technologie. Spojení, které přivedlo na svět novou řadu DYOTA. Magnetické prvky uzavírání, kovové spony a přesky, modulární ICU systém a skvělý design. Vyberte si ten váš

  1. DYOTA 20 - Dva popruhy a batoh na vše. Ať už jdete na schůzku, do města, nebo na rychlý výšlap do kopců. Tento batoh zvládne vše a vypadá skvěle. Nechcete fotit? Nevadí, vyndejte vložku. 
  2. DYOTA 11 - Sling nebyl nikdy hezčí. Velmi zajímavě zpracované DYOTA je i ve slingu skvělá. Rolovací vršek pojme i nákup na večeři až půjdete domů focení. 

ZOBRAZIT CELOU NABídku f-stop

Systémové vložky a specifické příslušenství

Pro každou zakázku potřebujete jiné vybavení a tak, jako měníte objektivy, byste měli měnit i vnitřní jednotky v batohu. V naší kamenné prodejně si je můžete vyzkoušet, většinu jich máme spolu s batohy skladem a tak přesně uvidíte, jaká se na co hodí. Nosíte láhev s vodou, velký stativ, nebo fotografické filtry? I tady umí f-stop nabídnout skvělé produkty, které pomohou s organizací. 

příslušenství a vložky f-stop

LACIE RUGGED SSD 2TB USB-C - orange

celková kapacita úložiště: 2 TB PCIe M.2 SSD, max. rychlost čtení a zápisu: 950 MB/s, odolnost: drcení, náraz, vlhkost (IP67)

8 990,-
MANFROTTO 200 PL-PRO RC2-ARCA

Pro snadné uchycení fotoaparátu ke stativu, Dva gumové úchyty, Vyrobeno z hliníku

890,-
GODOX spoušť rádiová s časosběrem TR-P1 (L1) pro Panasonic

Rádiová spoušť pro fotoaparáty Panasonic, Vhodné k pořízení časosběrů, Pár vysílače a přijímače

1 690,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Další Fototipy

Fotoškola - street fotografie II.

Fotoškola - street fotografie II.

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael Molterem

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael...

Fotoškola - street fotografie

Fotoškola - street fotografie

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...