Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Výstavy

Fotoklub Praha: Láska k fotografii

Termín: 27. 3. - 15. 4. 2023
19. 3. 2023 | 4 minuty čtení

Fotoklub Praha se vrací do Minigalerie Centra FotoŠkoda a fotografie svých členů zde vystaví od pondělí 27. března do 15. dubna 2023. Každý z nich se zaměřuje na jiný žánr - nebudou chybět glamour fotografie a akty, architektura, krajina, street, portréty či abstraktní fotografie.

Láska k fotografii

Fotoklub Praha byl založen v roce 2018 českým fotografem a lektorem Angelo Purgertem. Již od svého počátku se snažil nabídnout svým členům co nejvíce aktivit. V současné době Fotoklub Praha nabízí pro členy tyto aktivity: besedy s významnými osobnostmi fotografie, klubová setkání, společné výlety, kurzy, workshopy, výstavy, soutěže, bazar a mnoho dalšího. Členem Fotoklubu Praha se může stát jakýkoliv fotograf z České republiky i ze zahraničí. Důležitou podmínkou pro přijetí do fotoklubu je jeho láska a pokora k fotografii. 

V současnosti má Fotoklub Praha přes 80 aktivních členů a je pro nás velkou ctí, že mezi našimi členy jsou i významní a mezinárodně uznávaní fotografové z České republiky a zahraničí: Garik Avanesian, Tereza z Davle, Filip Matušinský, Vladimír Brunton, Assam Al-Sabban, Roman Sejkot, Josef Danyi, Karolína Ryvolová aj. Fotoklub Praha je také členem České federace fotografického umění a vítězem fotografické soutěže Fotoklub Roku 2019, 2020 a 2021.

Jak již název této výstavy napovídá, je na všech vystavených fotografiích členů fotoklubu patrná stopa jejich lásky a pokory k fotografii, protože právě tyto dvě hodnoty jsou pro každého fotografa určitou cestou, jak se neustále zdokonalovat.

Partnery Fotoklubu Praha jsou: Tamron, Olympus, Photon Europe, Czech Photo Centre, Avacom, Pictoart, Fotoinstitut.cz, artmagazin.eu, Thule, Case Logic, Zoner Press, Bontia a Slovenský dom v Prahe.

Kontakt:

  • fotoklubpraha.cz
  • email: info@fotoklubpraha.cz                         
  • tel: +420 776 120 100

Výstava je prodejní, cenu jednotlivých fotografií zjistíte na štítcích u snímků. Zároveň vás zveme na vernisáž, která se bude konat v pondělí 27. 3. od 17:00 v prostorách Minigalerie.

A Love for Photography

Fotoklub Praha (Fotoclub Prague) was established in 2018 by Czech photographer and teacher Angelo Purgert. From the very beginning, he strived to offer his members as many activities as possible, including various workshops, trips, meetings, courses, competitions, a club photobook, a bazaar and others. Anyone living in the Czech Republic as well as abroad can become a member of Fotoclub Prague. An important condition for acceptance to our club is a love and reverence for photography. 

Our photo club currently has over 80 active members and it is our great honor to list among these both Czech and foreign much acclaimed photographers, such as Garik Avanesian, Tereza z Davle, Filip Matušinský, Vladimír Brunton, Assam Al-Sabban, Roman Sejkot, Josef Danyi, Karolína Ryvolová aj. Fotoclub Prague is also a member of the Czech Federation of  Photographic Art and the winner of the photo competition Photoclub of the year 2019, 2020 and 2021.

As the title of our exhibition implies, all photographs displayed feature a great love and reverence towards this art form, as it is these two attributes that lead them down a perpetual road of self-improvement.

Partners of Fotoklub Praha: Tamron, Olympus, Photon Europe, Czech Photo Centre, Avacom, Pictoart, Fotoinstitut.cz, artmagazin.eu, Thule, Case Logic,  Zoner Press, Bontia and Slovenský dom v Prahe.

Contact:

  • fotoklubpraha.cz
  • email: info@fotoklubpraha.cz                         
  • tel: +420 776 120 100
AGFAPHOTO Realikids Cam 2 modrý

12Mpx fotografie, videa v HD kvalitě (1080 × 720 px), 3,5“ displej

1 290,-
AGFAPHOTO Realikids Cam 2 růžový

12Mpx fotografie, videa v HD kvalitě (1080 × 720 px), 3,5“ displej

1 290,-
KODAK Astro Zoom AZ426 Special Edition

42x optický zoom, 24 mm širokoúhlý až 1008 mm teleobjektiv (35 mm srovnání), 20 megapixelů

7 590,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...