Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

Instax Mini 99 - analogová novinka společnosti Fujifilm

Instax Mini 99 - analogová novinka společnosti Fujifilm
14. 3. 2024 | 4 minuty čtení

Nový model instantního analogového fotoaparátu Instax Mini 99 navazuje na dnes již legendární Instax Mini 90, a to jak klasickým designem, tak bohatými fotografickými funkcemi. Instax Mini 99 na první dobrou zaujme provedením v matně černé barvě a novými funkcemi, jako jsou volič barevných efektů, přepínač vinětace či režimy jasu a zaostření.

Jednoduché ovládání a přesné měření

Model Mini 99 je vybaven voličem barevných efektů v podobě otočného kolečka. To nabízí hned šest různých efektů - Faded Green, Warm Tone, Light Blue, Soft Magenta, Sepia a Light Leak - které uživateli umožňují jednorázově přizpůsobit, vytvořit a upravit unikátní snímek. Funkce Color Effect, řízená LED světly uvnitř fotoaparátu, exponuje zvolenou barvu na instantní film a vytváří požadovaný efekt na vytištěné fotce.

 

 

Fotoaparát Instax Mini 99 nabízí také nový manuální přepínač vinět, který najdete na krytu fotoaparátu. Lze jej použít k přidání uměleckého stínového rámečku kolem fotky. Režim manuální vinětace zúží clonu objektivu, čímž se omezí množství periferního světla. Výsledkem je snímek s tmavšími okraji fotky, který poutá pozornost diváka k jejímu středu.

 

INSTAX MINI 99 CHCI HNED TEĎ!

Další vychytané funkce Instax Mini 99

  • Ovládací kolečko jasu, neboli fuknce, která nabízí pět různých úrovní jasu: nastavení Light ("L+") označuje nejjasnější expozici, nastavení "L", "D" a "N" nabízí normální rozsah jasu a nastavení Dark ("D-") představuje nejtmavší dostupnou úroveň jasu.
  • Režimy snímání, které zvyšují uživatelský komfort. Režim Indoor je určen pro snímání za horšího osvětlení. Sportovní režim zvyšuje rychlost závěrky a umožňuje pořídit dokonalý akční snímek. Režim dvojité expozice umožňuje uživateli spojit dva snímky do jednoho a režim Bulb zvyšuje množství světla propouštěného při focení a vytváří na analogové fotce jasnější efekt.
  • Režimy krajina, standard a makro jsou snadno dostupné nastavením voliče objektivu. Režim Krajina zaostřuje na objekty umístěné ve vzdálenosti více než 3 metry. Režim Makro se hodí pro detailní záběry a selfie na vzdálenost 0,3 až 0,6 metru. Pro focení na vzdálenosti od 0,6 metru do 3 metrů je zase vhodný režim standard.
  • Samospoušť pomáhá vytvořit dokonalý skupinový snímek. Ovládání blesku fotoaparátu Instax Mini 99 zahrnuje automatický režim s výplní (blesk se aktivuje vždy bez ohledu na osvětlení), odstranění efektu červených očí nebo možnost vypnutí blesku v závislosti na světelných podmínkách.
  • Úchyt a držák na stativ. Kvůli co nejlepší stabilitě při focení i v akčních situacích se Instax Mini 99 dodává s držákem na stativ, který po připevnění k fotoaparátu slouží také jako držadlo fotoaparátu (stativ se prodává samostatně).

POTŘEBUJI POUZDRO NA INSTAX MINI 99

Photo Slide - nový film pro Instax Mini 99

Současně s uvedením fotoaparátu Instax Mini 99 byl představen také nový instantní film formátu Instax Mini s názvem Photo Slide. Tento nový film čerpá inspiraci z motivů zobrazených na fotofilmech.

FILM PHOTO SLIDE SE BUDE HODIT!

 

FUJIFILM Instax pouzdro MINI EVO hnědé

Vyrobeno z kvalitní poly-syntetické kůže, Navrženo pro instantní fotoaparát Instax Mini EVO, Balení obsahuje pouzdro bez popruhu

490,-
FUJIFILM Instax MINI příslušenství pro LiPlay Blush Gold

designová sada - pouzdro na Instax Mini LiPlay a Mini Link a ramenní popruh, spolehlivá a stylová ochrana před mechanickým poškozením, měkká tkanina

99,-
FUJIFILM Instax pouzdro MINI EVO černé

Pro Instax MINI EVO, Černá barva, PU kůže

490,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...