Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
7. 9. 2017 | 2 minuty čtení

Do Centra FotoŠkoda zavítala vzácná návštěva z japonského vedení firmy Panasonic, které naši pobočku vnímá jako důležitého spojence při podporování fotografické komunity. Pro tu v nejbližších měsících chystají žhavé novinky, které by si fanoušci fotografie rozhodně neměli nechat ujít!

Japonská návštěva v Centru FotoŠkoda

Do Prahy, přesněji do naší prodejny, zavítala návštěva z vedení japonského gigantu Panasonic, konkrétně generální ředitel Fumiyasu Fujimori (General Manager - Imaging Marketing Group, Consumer Marketing Div., Appliances Company) a jeho kolegové Katsunori Maeda (Panasonic General Manager of Business Planning Department), Yosuke Yamane (President of Panasonic Imaging Network Business Division), Kazunori Kado (Chef assistant) a Takashi Furumoto (General Manager for CEE region).

Panasonic má v úmyslu intenzivně podporovat fotografy a celou fotografickou komunitu a naši firmu  v tomto směru vnímá jako důležitého partnera. Také v nejbližších měsících chystají pro fotografické nadšence řadu novinek vycházejících z nejnovějších technologických poznatků, takže se rozhodně máme na co těšit!

GH5 do poslední součástky

Jedním z největších koní, které na fotografickém Panasonic má, je bezpochyby Lumix GH5, který se stal hitem na poli systémových kompaktů a díky kterému je firma právě v této oblasti druhým největším hráčem.

Pro ty, kteří rádi objevují věci do detailu, jsem nachystali příležitost podívat se na konstrukci GH5 pěkně zblízka. Na naší prodejně můžete nahlédnout do útrob tohoto populárního přístroje a možná zjistit, jaké je jeho tajemství :).

Ruční vyvolání černobílých filmů + digitalizace

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

399,-
DJI RS 4 Pro

Profesionální stabilizátor pro videotvůrce, S vertikálním snímáním 2. generace, Plynulé a pohodlné vyvažování

22 790,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...