Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

Malá velká novinka DJI Mavic Mini

Malá velká novinka DJI Mavic Mini
31. 10. 2019 | 2 minuty čtení

Společnost DJI dnes oznámila novinku v podobě dronu DJI Mavic Mini. Jak název napovídá, jde o nejlehčí sklopný dron z hangáru DJI. A na co se můžete těšit?

Důvody, proč je tu Mavic Mini, můžou být hned dva. Ten první: je reakce na zvažované změny v legislativě ve velkých zemích (čti: klíčové trhy největších prodejců, jako je Velká Británie, USA, Čína atd.), kde se polemizuje o registraci dronu nad 250g. Ten druhý a důležitější pro nás, je samozřejmě skladnost a kompaktnost.

 

DJI Mavic Mini je spíš duchovním nástupcem řady Spark než řady Mavic. Doba letu se prodloužila téměř 2x, tedy na respekt budících 30 minut. O stabilizaci se bude starat 3 osý gimbal, který má co do činění s 12 MPX foto výstupy, nebo 2,7K videem. Přenos (případné streamování) bude probíhat na vzdálenost až 4km. 

CHCi Vědět víc o DJI Mavic Mini

Toliko k hardwarové stránce. Po té softwarové se můžete těšit na aplikaci rozšířenou o tutorial, jakousi verzi školy “jak na dron a video”, předprogramované triky a vychytávky od těch největších kapacit v oboru, které s dronem skutečně umí. Takže vlastně jedním stisknutím budete coby začátečníci s dronem čarovat ve stylu velkých es. Neprozradí vás ani přistávání, protože díky sestupnému systému Mavic Mini a GPS, usedne přesně na určené místo v interiéru i venku.


Je toho skutečně spousta, na co se těšit a ještě k tomu v malém balení. A kdy? Dron by měl být dostupný na českém trhu v první polovině listopadu. Dodávat jej budeme ve dvou verzích. DJI Mavic Mini a na příslušenství bohatší verzi DJI Mavic Mini Fly More Combo.

Chci vědět víc o DJI MAVIC Mini Fly More Combo

Ruční vyvolání černobílých filmů

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

260,-
JJC hand grip HG-XS20 pro Fujifilm X-S20

konstrukce s rychloupínací destičkou typu Arca + stativovým závitem, grip umožňuje přístup k ovládacím prvkům, balení obsahuje nástroj pro montáž a demontáž

1 390,-
EASYPIX KiddyPix Blizz růžový

dětský fotoaparát s předním (2 Mpx) a selfie (0,3 Mpx) objektivem, v balení pevné pouzdro, 2" displej na prohlížení a zdobení fotografií

1 490,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...