Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
11. 1. 2021 | 3 minuty čtení

Vytvořte si vlastní fotopříběh! Jestliže jedna fotografie vydá za tisíc slov, kolik toho řeknete fotokoláží? Uspořádejte si své nejlepší snímky v intuitivním prostředí Designeru a věnujte své drahé polovičce originální dárek k výročí, prarodičům celou rodinu pohromadě nebo se jen tak pobavte a vytvořte fotokomiks. Fantazii se meze nekladou!

Příběh ve fotografiích

Jedna fotka řekne více než tisíc slov. Souhlasíte? A kolik slov dokážete říct v koláži? To záleží jen a pouze na vás! Koláž je totiž osobitým způsobem poděkování, zaznamenání vzpomínek na přátelství či originální dárek k výročí. A nejen to!

Byli jste na dovolené plné krásných zážitků? Rostou vám děti před očima a chcete si uchovat památku na jejich dětství? Nebo chcete prarodičům věnovat všechny členy početné rodiny hezky pohromadě na jednom obrázku? Nebo se pobavíte a vytvoříte třeba fotografický komiks?

K tomu všemu se hodí efektní koláž vyvolaná na kvalitním fotopapíře v lesklém či matném provedení vložená do kvalitního rámu, který si můžete vybrat i rovnou v Designeru, nebo vytištěná na malířském plátně jako fotoobraz.

Fotokoláž na matném fotopapíře - Centrum FotoŠkoda

Na šířku, na výšku nebo snad čtverec?

V naší aplikaci Designer si můžete vybrat ze šesti formátů, 30 x 45, 40 x 60, 60 x 90 a 90 x 120 cm na výšku a na šířku, v případě populárního čtverce jsou to 30 x 30 a 50 x 50 cm. Rozložení je pak zcela na vás - chcete na ni vložit pouze dvě fotografie? Nebo 16? Panoramatické, výškové, či čtvercové? Fantazii se zkrátka meze nekladou a vybrat si můžete z bezpočtu přednastavených rozložení, nebo si snímky rozložit úplně podle sebe!

A pokud vám jsou fotografie málo, ozdobte si koláž tematickým pozadím, které podtrhne příležitost, k níž koláž vytváříte.

V intuitivním prostředí Designeru si můžete jednotlivé snímky posouvat či zoomovat, aby se přesně vešly do vymezeného pole tak, jak chcete, přidávat k nim rámeček či různé efekty. Možnosti jsou zkrátka bohaté a s koláží si můžete vyhrát do dokonalosti.

Fotokoláž na plátně - Centrum FotoŠkoda

Dnes objednáte, za pár dní bude u vás doma!

O vaše zážitky se postaráme se o ně jako o vlastní: s láskou je vyrobíme a doručíme vám je třeba až ke dveřím. Takže se stačí jenom rozhodnout o jedné věci: fotopapír, nebo plátno? :)

chci koláž na papíře     chci koláž na plátně

Další díly seriálu - Průvodce fotoprodukty

Klíčenka 3,5x4,5

průsvitná klíčenka, možnost vložit fotografii, formát 3,5 x 4,5 cm

40,-
Codex EU clip rám 13x18 normální

Klipový rámeček, Kovové spony na zadní straně, Krycí sklo

69,-

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Diskuze

Průvodce fotoprodukty: Jak poskládat koláž z fotek

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...