Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
7. 5. 2021 | 4 minuty čtení

Toužíte po nových zážitcích? Chcete poznat nová místa? A milujete fotografii? Potom jsou pro vás naše fotoexpedice to pravé! Nyní plánujeme hned několik fotogenických destinací, na které můžete záhy vyrazit a které vám skýtají nespočet fotografických motivů, nových zážitků i kulinářských zkušeností.

Romantická zákoutí, dramatická příroda i tajemná džungle

S našimi fotokurzy můžete zamířit do nejrůznějších končin světa - a co víc, odvezete si odsud nádherné snímky, které vám ten jedinečný zážitek budou celý život připomínat. I když jsou možnosti vycestovat v poslední době poněkud omezené, neznamená to, že se nedá nikam jet. Ba naopak - v blízké době plánujeme hned několik expedic, na které vás doprovodí velezkušený lektor Jaroslav Hora!

Do kouzelné Provence

Provensálsko, jak se této oblasti česky říká, nejsou jenom tolik typická levandulová pole. Najdete tu mnoho malebných vesniček, přírodní rezervace nebo akvadukt Vers-Pont-du-Gard, které si při fotoexpedici vychutnáte dosyta. Stejně jako proslulého vynikajícího jídla a vína. :)

Tento neuvěřitelně fotogenický kraj si užijete celý týden a možná že se vám ani nebude chtít vracet do Čech.

Za krásami Provence - fotoexpedice Jaroslava Hory v Centru FotoŠkoda

chci do Provence

Za perlami severu Itálie

V Itálii byste mohli strávit měsíce a pořád by bylo co objevovat. Během této týdenní expedice si prohlédnete ta nejkrásnější místa její severní části, která vás jistojistě uchvátí. Zamíříte do hor i na pobřeží a nevynecháte ani ikonická místa, jako je jedna z nejklikatějších silnic v Evropě, šikmá věž v Caorle nebo památka UNESCO Cinque Terre.

Program je to nabitý a zcela jistě není co do fotografických možností zcela vyčerpaný, nadšení a fantastické zážitky vám ovšem můžeme garantovat.

Perly severní Itálie - fotoexpedice Jaroslava Hory v Centru FotoŠkoda

chci do itálie

Do Polska. K Baltu!

Že v Polsku nenajdeme žádná fotogenická místa? Ale kdeže! V polském Pobaltí najdeme písečné duny, tajemné ruiny z druhé světové války, majáky a moře. Možnosti fotografování jsou nekonečné, přísun zajímavých motivů rovněž.

Na své si přijdou krajináři, milovníci dlouhých expozic, architektury, noční fotografie nebo klasické cestovatelské reportáže. Kromě Jaroslava Hory vám své zkušenosti bude předávat také čerstvý vítěz Sony World Photography Awards v kategorii Architektura, Tomáš Vocelka.

Polský Balt - fotoexpedice Jaroslava Hory v Centru FotoŠkoda

chci k baltu

Exotika v Kostarice

Společně zamíříme i za oceán, konkrétně na karibské pobřeží. Kostarika patří k fotografickým rájům, protože tamní karibské pobřeží stále ještě odolává davovému turismu, přesto ale nabízí úchvatnou přehlídku exotických zvířat, rostlin a přírody celkově, nemluvě o způsobu života, který zkrátka musíte zažít.

Poznáte džungli a národní parky, poplujete s krokodýly, ochutnáte nejkvalitnější kakao na světě, budete putovat za opicemi, bazilišky a lenochody a podíváte se do kráteru aktivní sopky. Ať už fotíte, nebo ne, tohle bude zkrátka zážitek na celý život, co myslíte? :)

Spolu s Jaroslavem Horou vás doprovodí také Jirka Ježek.

Kostarika - fotoexpedice Jaroslava Hory v Centru FotoŠkoda

chci do kostariky

Nabídku termínů i destinací pro vás ve spolupráci s Jaroslavem Horou neustále rozšiřujeme, i s ohledem na aktuální situaci. Fotoexpedice, které plánujeme, najdete na stránkách fotokurzů. Uvidíme se na cestách!

chci se podívat na všechny fotoexpedice

 

Související články

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v Boskovicích

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v...

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Pronajměte si temnou komoru jen pro sebe!

Pronajměte si temnou komoru jen pro sebe!

Další Fototipy

Fotoškola - street fotografie II.

Fotoškola - street fotografie II.

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael Molterem

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael...

Fotoškola - street fotografie

Fotoškola - street fotografie

Diskuze

Objevujte svět na našich fotoexpedicích!

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...